date a live 1 temporada online dating Cerita lucah tudung labuh paksa seluk

aku dah grade uia.cerita ni memang cerita benar hidup aku sendiri.bukan nak buka pekung di dada, tapi ada pesan yang ingin aku sampaikan.dekat uia aku kenal sorang sister, lama kenal berkawan selama 2 tahun, lalu grade dan masing2 dapat kerja kiteorang plan untuk kehidupan berikutnya.

cerita lucah tudung labuh paksa seluk-63

aku cakap pakailah kaus kaki tu, tutup kaki, handsock tu pkai la bahkan pakai baju lengan panjang, tapi tetap nampak lengan tu.tunang aku agak kebratan nak terima ape aku cakap, dan teragak2 untuk pakai cakap nanti aku beli lagi yang lawa2, baru sedap nak cakap pakailah slow2 baru laki tak usha, jagalah aurat betol2 slow2 takpe aku dapat pulak dia cakap cemburu ke?

aku panas hati, tapi aku diamkan nak je naik tangan, tapi sebab perempuan aku tahan je, aku cakap dlm hati bukan aku cemburu, sebab aku tak nak orang lain tengok aurat kau dah. aku tunjuk gambar dia dan budak jantan tu yang sedang berpose sambil berpelukan. terbeliak tunang aku waktu tu, terus dia tanya aku dari mana dapat gambar tu, dan tiba2 je dia menangis tersesak2tanya kenapa nak nangis, benda dah pun jadi, kenapa tak terus terang je?

tapi aku tak download waktu tu, sebab aku tak bersedia nak tengok image ape yang dia kirim dekat aku, tapi hati aku eager nak tahu.

aku kuatkan hati jantan aku ni dengan download semua gambar, Ya Tuhan..remuk hati aku waktu tu, rupanya dia kirim gambar tunang aku dengan dia yang tengah ambil gambar sekali dekat mana tah, tapi tangan dia merangkul kemas pinggang tunang aku seakan berpelukan, gambar tunang aku yang free hair, gambar tunang aku yang selfie dengan hanya pakai sendiri tak pernah pun tengok tunang aku dalam keadaan demikian, patah hati aku waktu tu, aku tak balas, dalam kepala aku mencoba untuk tenang dan berpikir positif, waktu tu aku mencoba pikir ni orang yang sengaja nak rosakkan hubungan aku dengan tunang aku, aku pikir tu mungkin gambar edit je tu. lepastu jantan tu wassap aku lagi, dia cakap dia tahu semua tahi lalat tunang aku dekat mana, tanda lahir tunang aku dekat mana, dan semua benda sensitif pasal tunang aku dia bagitahu.

aku tak tahu pun semua tu, aku tak tahu tahi lalat dan tanda lahir tunang aku dekat mana, aku tak tahu tahu rambut tunang aku tingkat mana, semua aku tak tahu.

menangis aku waktu tu jugak, aku mencoba terus tapi air mata jantan aku keluar jugak.malam tu aku balik rumah pukul 3 pagi .membebeal mak aku, katanya dah nak kahwin tak dapat dah lepak sampai siang dengan kawan.3 hari aku tak layan tunang aku, aku cakap aku sibuk dengan printing baju, tak sempat nak nak tampar pun ada, kalau duduk depan aku rasanya, mau dah kena tampar.seminggu lepas tu, aku call jantan tu aku cakap aku nk nak kepastian, nak tanya betul2aku jumpa, jantan tu cerita satu2 dekat aku, sebelum aku kenal tunang aku, tunang aku dah ade bf.dorang dah terlanjur banyak kali, dah buat macam2, lepastu dia tunjuk conversation lama dia dengan tunang aku, semua conversat ion macam phone seks.

waktu tu aku dekatkan diri dengan Tuhan aku buat istikharah tiap malam, aku buat solat hajat, aku mohon betul2 dengan Tuhan.

aku pikir nak je aku putuskan pertunangan dan batalkan acara pernikahan, tapi aku pikir tu mustahil nak memalukan keluarga sndiiri, lagipun mak aku ade lemah jantung dan bakal mak mertua aku pun tak sehat ade darah tinggi, aku takut dorang terkejut kalau dorang tahu hal ni.

tapi aku tak kuat, lemah weh tak tahu nak buat ape.

aku sendiri tak pernah sentuh tunang aku, even tangan pun tak sentuh, aku sayang tunang aku betol2, aku merungut kenapa harus aku yang dapat tes macam pikir kalau aku kahwin nanti macam mana dengan keturunan aku, dayuskah aku, semua bingung aku tak tahu nak pilih yang mana.

lepastu aku jawab ye, lepastu dia tanya bisa tak nak jumpa tanya dia siapa, dia cakap nak pesan jawab usu ally aku tak jumpa dengan customer kalau nak order, just bagi details thru wassap pun bisa aku cakap, sebab aku pun sibuk nak uruskan majlis kahwin tak lama lagi, jadi tak sempat nk jumpa.